Ål IL Håndball tok med seg 3 pokaler hjem

Postet av Ål IL den 15. Jun 2023

I helgen farga Ål IL håndball Telemarkshallen i grønt

I alt 60 spillere fra Ål IL håndball dro på Bø sommerland cup. De stilte med 5 lag, Gutter 12, Jenter 12, Jenter 14, Jenter 16 og Gutter 16. I 12- års klassen ble det spilt god håndball og gjennomført opplevelsesrike kamper. Det er ikke sluttspill i den klassen.  Alle tre lagene til Ål som kunne gå til sluttspillet vant sine semifinaler. Først ute i finalen var J14, der stod det uavgjort til siste sekund. På direkte frikast vant Ål sine jenter med 1 mål! Slike opplevelser er vanskelige å beskrive, de må oppleves. Gutter 16 spilte svært bra, men gikk på et smertefullt 2 måls tap, de sikret seg en flott 2.plass i cupen. Til slutt var det J16 som hadde føringen gjennom hele finalen, og vant med 2 mål. I tillegg til mye god håndball viste Ål håndball at de står for håndballens verdier som er begeistring, innsatsvilje, respekt og fair play, både på og utenfor banen. I tillegg til mye god håndball var det også rom for sosialt samvær. Det var bading i Bø badeland der man i strålende vær fikk testet grenser med å prøve magasuget, og kose seg i strømmen. I tillegg til alle spillere var det omtrent 40 foresatte, trenere og lagledere med på tur. Ål IL håndball kan være stolte over det de får til med å bygge fellesskap som klubb, lagfølelse, tilhørighet og samhold. Å gå med den grønne drakta og representere Ål, kan trygt gjøres med stolthet!